Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020- nyári nyelvvizsga felkészítés!

2020. júniustól-augusztusig tartó, intenzív, középfokú nyelvvizsga felkészítést indítok középiskolásoknak. (pl. augusztus 28 - BME nyelvvizsga). Heti 2x1,5 órás foglalkozásokra várom azokat a pre-intermediate szintű diákokat, akik ki szeretnék használni a nyári időszakot a nyelvvizsga megszerzésére. Kis csoportokban, max. 4 fővel, dolgozunk. Ez az idő elégséges ahhoz, hogy a legfontosabb nyelvtani kérdéseket felelevenítsük,a  témaköröket átbeszéljük. Házi feladatként otthon írják meg a diákok a próbateszteket, leveleket, kapnak szöveghallgatásos feladatokat, melyeket a beadásuk utáni órán kijavítva kapnak vissza.  Természetesen a diákok a nyaralásaik miatti esetleges kimaradásukat a visszaérkezésük után minél hamarabb, egyéni óraként (45 perc) megkapják,pótolják.

Alkalmanként 3500 Ft/fő (90 perc) melyet 1 hónapra előre kell fizetni. Csak egy füzetre és mappára lesz szükség, minden egyebet biztosítok. A jelentkezőket egy rövid beszélgetésre, egyeztetésre, pici szintfelmérésre várom, ami ingyenes.

Jelentkezés:  studio.english.tata@gmail.com címen illetve 30/5594061 számon  2020. május végéig

Ajánlom azoknak, akik előre gondolkodva hajlandók időt szánni a nyári pihenés mellett a tanulásra is. Azért szerencsés választás a nyár a nyelvvizsgára, mert tudnak csak egy dologra koncentrálni, nem aprózódnak el a többi tantárgy tanulásával. Ráadásul a délelőtti órák igazából alig vesznek el a napjukból:)