Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


studio ENGLISH

Ma már nem kérdés a nyelvtudás szükségessége. Az angol nyelvtudásé főleg. Kikerülhetetlen. Rengeteg állás itthon is csak nyelvtudással tölthető be. Szerencsére kis halasztást kaptak a diákok, így nem 2020-tól, csak 1-2 évvel későbbtől van szó arról, hogy CSAK középfokú nyelvvizsgával lehet felsőoktatási intézményt elkezdeni! Nem befejezni, elkezdeni! Így előbbre tolódik a nyelvvizsga megszerzésének ideje. Ideális esetben a középiskola első két évében lenne jó megszerezni, hiszen a másik változtatás, hogy a felvételihez egy emeltszintű érettségi is kell, amire jellemzően az utolsó két évben készülnek. Nem szerencsés a nyelvvizsgát az utolsó percre hagyni, mostantól az egyetem első évének végére kell megszerezni, amikor viszont sok új hatás éri a diákokat, nem biztos, hogy nagy energiákat tudnak a nyelvtanulásba fektetni ebben a kezdeti évben. Felelős szülőként a nyelvvizsgáról így már 5-6. osztályban el kell kezdeni gondolkodni. Egy középfokú nyelvvizsgára 500-600 óra iskolai tanulásra és ugyanennyi óra otthoni tanulásra van szükség. Legtöbbször az iskolai keretek között nincs mód begyakorolni a vizsgafeladatokat illetve céltudatosan a vizsgára készülni.

 

A studio English-ben többféle kis csoport alakult szeptemberben, az egyéni órák mellett. A csoportokba év közben is lehet jelentkezni, azonos szintű nyelvtudás és igény alapján lehet csatlakozni meglévő csoporthoz.. A kiscsoportos tanulás mondható a  legcélravezetőbbnek tapasztalatom szerint, hiszen azonos tudásúak között zajlik beszéd, gyakorlás kötetlen légkörben.

Az általános iskola felsős diákjainak csoportjaiban a leendő nyelvvizsga feladataira is készülő, az iskolai haladás ütemét  figyelembe vevő gyakorlást végzünk,  bővített szókészletet és nyelvtant tanulunk. Évfolyamonként alakultak a csoportok, több időpontban. 

Van  rövid időn belül nyelvvizsgát tevőknek nyelvvizsga felkészítő csoport, több időpontban is.

 A városközpontban, fiatalos-kreatív környezetben.Csak egy füzetre és egy mappára van szükség, minden egyebet biztosítok. Ha  hamarabb érkeznek sem baj, hiszen a kényelmes előszobában és konyhában addig tudnak várakozni, nem kell az utcán eltölteni az időt. Ott angol lapokat, könyveket nézegethetnek, akár tanulhatnak is. Saját angol kis-könyvtáramból lehet (kell?!) kölcsönözni. 

 2500 Ft/alkalom a csoportos, 4000 Ft az egyéni óra. A hónap első hetében előre kell fizetni. Számlát adok. 

 

 

2019. szeptemberétől:

DIÁKOKNAK:  2-4 fős csoportok indultak heti egyszeri gyakorisággal.Középfokú nyelvvizsgára is több csoportban készülünk.

FELNŐTTEKNEK: délelőttönként KEZDŐ, ÚJRAKEZDŐ, NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ illetve UTAZÁS-os és egyéb tematikus angol!!! Csoportban vagy egyénileg, egész évben.

2020. nyarán: középiskolásoknak középfokú nyelvvizsga előkészítés !!! (folyamatban)

Érdeklődés: a weboldalon  megadott e-mail címen, mobil számon.(30-5594061)

 

whatsapp-image-2019-08-20-at-08.34.29-1-.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

studio_english_head--002-jpg.jpg